• Katarina Bredenberg
    5
    Hei,

    Poisto voi tarkoittaa kahta eri tilannetta, ja webinaarissa käsittelimme vain yhtä. Alla tarkempi vastaus webinaarissa esitettyyn kysymykseen.

    1. Tuote lopetetaan antamalla Tuotannon lopetus päivämäärä ja Saatavuus päättyy (tuotetietojen puolella käyttöliittymässä) >> Media-aineistoa ei tarvitse lopettaa erikseen. Kun lopetuspäivämäärät on ohitettu, siirtyy media-aineisto Arkistoitu-tilaan.

    2. Tuotteen synkronointi lopetetaan ja tuotetiedot poistetaan Synkasta antamatta lopetuspäivämääriä. >> Aineistotiedot jäävät voimaan ja pitää erikseen poistaa käyttöliittymän media-osiosta. Tämä käytäntö ei ole oikea.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment