• Mia Leppäjärvi
  0
  Onko tietojenvastaanottajan mahdollista saada kaikkien hierarkioiden tuotetiedot samaan pdf-tiedostoon? Edellisessä versiossa se onnistui viemällä tiedot ylimmältä tasolta. Nykyisessä versiossa tiedot tiedot joutuu siirtämään kustakin hierarkiasta erillisiin pdf-tiedostoihin. Näin tuotetietojenvastaanottajan kannalta olisi helpompaa, jos kaikki tiedot saisi tiedostoon.
 • Katarina Bredenberg
  5
  Hei Mia!

  Kiitos palautteesta.
  Hierarkia siirtyy pdf-tiedostoon aina hierarkian haara kerrallaan. Jos pakkaushierarkiassa on useampi haara pitää käyttäjän käydä jokaisen haaran ylimmällä tasolla ja viedä tiedot pdf-tiedostoon. Tämä on järjestelmän ominaisuus mutta selvitellään voiko asiaa muuttaa.

  Terveisin

  Katarina
 • Jenni Koivumaa
  0
  Hei!

  Tarkennuksena vielä, jos otan 3-tasoisesta "yksihaaraisesta" hierarkiasta ylimmästä tasosta pdf:n, niin pitäisikö siihen tulla myös alempien tasojen tiedot? Pdf:llä näkyy vain ylin taso, jolloin kaikista hierarkian tasoista pitäisi luoda erilliset pdf:t. Olisi helpompaa, jos tiedot saisi samalle pdf:lle.
 • Katarina Bredenberg
  5
  Hei Jenni ja Mia!

  Tarkennan hieman aikaisempaa vastaustani. Jotta pakkaushierarkian kaikki pakkaukset saa vietyä pdf-tiedostoon tulee ne valita hakutuloslistalta. Tässä alla olevassa kuvakaappauksessa (liitetiedostossa) olen valinnut koko hierarkian ja olen viemässä sitä pdf-tiedostoon. Korjaan tuota ylempää vastaustani, eli pdf-tiedostoon ei automaattisesti siirry alemmat tasot vaan ne täytyy valita.  Terveisin
  Katarina/GS1 Asiakaspalvelu
  Attachment
  2017-11-14 08_42_33-Tuotteet - (34K)
 • Jenni Koivumaa
  0
  Hei!

  Tuotteella on Synkassa kaksi versiota, joista toinen on nykyinen ja toinen tulee voimaan myöhemmin. Saako tästä myöhemmin voimaantulevasta versiosta pdf:ää jo nyt? Järjestelmä luo pdf:n nyt vain nykyisestä versiosta, mutta ei tulevasta.
 • Katarina Bredenberg
  5
  Hei Jenni!

  Tällä hetkellä ei ole mahdollista viedätuotteen tulevaisuuden version tiedot pdf-tiedostoon, mutta tämä on viety Synkka-palvelun kehityslistalle.

  Asiakaspalvelu
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Tervetuloa GS1 foorumille

Voit selailla sisältöä vapaasti, mutta osallistuaksesi keskusteluun tulee sinun luoda tili foorumille.